ponedeljek, 5. april 2010

Maja Ferme

Maja Ferme je mlada in nadarjena slovenska modna oblikovalka. Med njenimi čudoviti kreacijami vsaka ženska lahko najde svojo sanjsko obleko. Poskrbi za vse stile, od tistih, ki bi rade izgledale kot princeske ali dive, za tiste, ki imate rade umetniške poslikave in bi jih rade imele tudi na svoji poročni obleki, pa do tistih malo bolj romantičnih duš. Med materiali je pri njenih oblekah najbolj pogosta svila, ki je čudovita za poročna oblačila, saj lepo pade po telesu. Za popestritev velikokrat uporabi tudi bleščice v različnih barvah. 


Za male in velike princeske:

 
 
 

Za dive:

 
 


Za umetniške duše (obleke z umetniškimi poslikavami):

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Za sofisticirane:

 

Za romantične duše:

 
 
 l
 
 

Omembe vredna pa je tudi tale obleka, ki sicer ni poročna ampak je bila narejena za mlečno kraljico. Izdelana je iz svile in okrašena z bleščicami.


Oblačila izdeluje tudi po vaših osebnih željah. Tako se boste na svoj poročni dan počutile kot princeske ali pa dive. Kakor boste želele.
Majo lahko obiščete v Showroomu na Rimski 5 v Ljubljani, kjer jo lahko obiščete od 10h-20h po predhodnem naročilu na info@majaferme.com ali na telefonski številki 041-323-842.

Ni komentarjev: